Blog

  1. tendinte in gresie si faianta in 2024

    Tendințe și inovații în lumea gresiei și faianței în 2024

  2. calcularea gresiei si faiantei pentru incapere

    Cum să calculezi cantitatea necesară de gresie și faianță pentru încăpere?

    Află cum să calculazi precis cantitatea de gresie și faianță necesară pentru încăperea ta cu ghidul nostru simplu. Descoperă trucuri pentru a măsura eficient și a evita surplusul de material în proiectele tale de amenajare!

  3. Klinker - soluția pentru fațade cu cărămidă aparentă

    Klinker - soluția pentru fațade cu cărămidă aparentă

    Locuința ta merită o amenajare durabilă și estetică cu klinker, cât pe interior atât și pe exterior. Descoperă caracteristicile sale unice, beneficiile în construcții și cum să alegi klinkerul potrivit pentru proiectul tău, asigurând un aspect elegant și o rezistență de lungă durată.
  4. alege corect gresie si faianta

    10 sfaturi utile - cum alegi rapid și corect gresia și faianța de calitate

    Datorită diversității acestora ca mărime, forme, texturi și nuanțe de culori, utilizarea gresiei și faianței ne permite să creăm un design deosebit pentru un timp îndelungat.
  5. Gresia: Alegerea Nr.1 pentru pardoseli încălzite | Paradyz.md

    Gresia și confortul unei pardoseli încălzite: Tot ce trebuie să știi

    Dacă te-ai gândit la instalare pardoseli încălzite, sigur ți-au trecut prin minte întrebări legate de costul întreținerii și materialul potrivit pentru podea. De cele mai multe ori alegerea cade într

    ...
  6. Gresia de 20mm: O alegere practică și elegantă pentru orice spațiu

    Amenajări cu stil: Gresia de 20mm pentru un spațiu practic și elegant

    Mai nou, plăcile de gresie 20 mm au devenit un trend folosit la greu în spațiul exterior. Asta pentru că oferă durabilitate, versatilitate și gust estetic inedit. Poți folosi plăcile de gresie

    ...
  7. Paradyz Showroom: Primavara aducem verde si in casa ta

    Paradyz Showroom: Primavara aducem verde si in casa ta

    A venit primavara! Si chiar daca ploaia si temperaturile scazute nu ne dau prilej de bucurie, reinvierea naturii si verdele care se face aparent vizibil tot mai mult, ne aduc un sir de emotii pozitive. Dar ce stim noi despre puterea lui Verde?
  8. Paradyz Showroom: Colectii fresh de la Cevisama 2023

    Paradyz Showroom: Colectii fresh de la Cevisama 2023

    Paradyz Showroom suplineste stocul cu produse exclusive, modele de gresie si faianta prezentate recent la expozitia Cevisama 2023 din Valencia, Spania
  9. Paradyz Showroom: Sic in 50 nuante de gri

    Paradyz Showroom: Sic in 50 nuante de gri

    Optimist sau pesimist, sensibil si introvertit sau indraznet si nonconformist, ... indiferent care din aceste descrieri e despre tine, griul mereu poate fi alegerea ta perfecta in amenajarea spatiului de locuit sau de munca.
  10. Paradyz Showroom: Aducem paradisul in casa ta

    Paradyz Showroom: Aducem paradisul in casa ta

    Cum ar fi sa faci baie, iar pentru citeva secunde macar sa-ti para ca o faci intr-un riu sau lac, sau de ce nu, sub o cascada? Iar in dormitorul tau sa te simti refugiat in jungla? Sau gatind la bucatarie sa te vezi in gradina de zarzavaturi?
  11. Paradyz Showroom: Creativitate si inspiratie regasite in placile mici

    Paradyz Showroom: Creativitate si inspiratie regasite in placile mici

    Mare nu inseamna mereu si impunator sau mai pretios...si gresia sau faianta de dimensiuni mici au o valoare aparte despre care ne propunem sa vorbim in cele ce urmeaza.
  12. Paradyz Showroom: Colectii noi direct de la Cersaie 2022

    Paradyz Showroom: Colectii noi direct de la Cersaie 2022

    Ca de obicei, in ultima saptamina de septembrie, micul orasel italian Bologna, a gazduit din nou Expozitia Internationala de Ceramica, Cersaie 2022.
  13. Oricine si-ar dori ca visele sa devina realitate

    Oricine si-ar dori ca visele sa devina realitate

    Am visat poate la masini sport cu putere de SUV, la o iubita cu corpul Rodicai, dar cu personalitatea Veronicai (cei sensibili la probleme de gen pot citi „iubit cu bicepsul lui Dorel, dar cu jobul lui Costica”), un pulover cu consistenta linii, dar atingerea matasii, si asa mai departe.
  14. 5 motive de ce sa alegi gresia si faianta de culoare alba!

    5 motive de ce sa alegi gresia si faianta de culoare alba!

    Suntem in sezonul reparatiilor, iar apartamentele renasc impreuna cu spiritul creator al proprietarilor.
  15. Paradyz Showroom face Spania mai accesibila!

    Paradyz Showroom face Spania mai accesibila!

    Avem cel mai bun pret la gresia si faianta spaniola! Cu acest mesaj au inceput vara cei de la Paradyz Showroom. Astfel compania sparge stereotipurile conform carora teracota spaniola este cea mai costisitoare. In paralel, Paradyz Showroom propune cele mai bune conditii de livrare pentru placile ceramice la comanda din Spania. Vezi mai jos ce presupune luna teracotei spaniole la Paradyz Showroom.
  16. Paradyz Expert: Klinker – vedeta in casa ta!

    Paradyz Expert: Klinker – vedeta in casa ta!

    In noua editie Paradyz Expert vei face cunostinta cu notiunea de Terazzo, cu noul stil de design de interior - Japandi si vei afla cum klinkerul poate fi vedeta in casa ta. Vezi aici cum gresia si fainta utilizata la amenajarea unui PUB sau cafenea, influenteaza reusita afacerii, prin impactul visual creat.
  17. Secretul calitatii: gresia si faianta spaniola

    Secretul calitatii: gresia si faianta spaniola

    De ce gresia si faianta din Spania este apreciata inalt nu doar in Moldova, dar si in intreaga lume? Raspunsul la aceasta intrebare ni-l dezvaluie echipa Paradyz Showroom in acest articol.
  18. Marimea contează! În alegerea gresiei și faianței

    Marimea contează! În alegerea gresiei și faianței

    In noul episod Paradyz Expert, alaturi de invitatul adorabelei noastre prezentatoare, Lilia Ojovan (Lilu), discutam despre cit de mult conteaza calitatea si marimea gresiei si faiantei, ce culori sunt de preferat in dormitor, dar și cit de predispusi sunt moldovenii pentru utilizarea placilor ceramice in aceasta camera.
  19. Paradyz Expert: Tendinte 2022 in materie de placi ceramice

    Paradyz Expert: Tendinte 2022 in materie de placi ceramice

    Prezența de anul trecut la expoziția Cersaie de la Bologna, n-a rămas, desigur, lipsită de eficiență pentru ehipa Paradyz Showroom.
  20. Stiluri de design interior - care sunt ele si cum le diferentiem?

    Stiluri de design interior - care sunt ele si cum le diferentiem?

    Proiectul video ”Paradyz Expert”, lansat recent de echipa Paradyz Showroom, continua cu o noua editie, iar invitatul acesteia este Alina Buzulan, designer de interior cu o vasta experienta in domeniu.
  21. Paradyz Expert – un nou proiect video lansat de Paradyz Showroom

    Paradyz Expert – un nou proiect video lansat de Paradyz Showroom

    Tendința Paradyz Showroom de a deveni etalonul stilului și calității în domeniul de amenajare cu gresie și faianță, este marcată de data aceasta de lansarea unui nou proiect intitulat Paradyz Expert. În calitate de moderator o întâlnim aici pe adorabila Lilu, care știe să descoase invitații săi – designeri de interior și arhitecți de top de la noi din țară.
  22. Avantajele formatului 120x260 cm

    Avantajele formatului 120x260 cm

    Va prezentam Gresia Spaniola Baldocer in formatul mare de 120x260 cm, flexibila in modalitatile de aplicare, disponibila in 3 texturi diferite: piatra, marmura și lemn.
  23. Paradyz Showroom: Cum sa-ti creezi in baie oaza perfecta de relaxare

    Paradyz Showroom: Cum sa-ti creezi in baie oaza perfecta de relaxare

    Ghidati de FRUMOS si CALITATE, dornici de a genera doar emotii pozitive si multumirea clientilor sai, cei de la Paradyz Showroom isi propun sa va ajute la amenajarea locuintei cu gresie si faianta de cea mai buna calitate, cu gustul renumitilor producatori din Spania si a designerilor din RM.
  24. De ce sa alegi formatul 120X60?

    De ce sa alegi formatul 120X60?

    Dragi prieteni, astăzi vorbim despre cea mai solicitată mărime de Gresie și Faianță din ultimii 2-3 ani, este vorba despre formatul 60x120 cm.
Pagina

Ghiduri practice

Video

Noutati