+373 22 785 785

5 colecții noi de gresie și faianță cu un design modern pentru camera de baie

26.05.2017

Brandul Paradyz Ceramika ne-a bucurat anul acesta cu încâ 5 colecții noi de gresie și faianță pentru camera de baie în format mare 25x75 cm și 32,5x97,5 cm. Colecțiile se evidențiază prin texturi reliefate excepționale dar și culori calde ce inspiră o atmosferă calmă și liniștită. #NewColection2017

 

1. COLECȚIA DE GRESIE ȘI FAIANȚĂ - DAIKIRI

Colecția Daikiri oferă o combinație bine gândită din cele două tendințe actuale ale anului 2017 - texturi inspirate din lumea naturii și a formelor geometrice. Plăcile reliefate în format 25x75 cm imită inele de textură de lemn, fiind disponibile în nuanțe calde naturale de bej și crem, precum și în gri rece. Această colecție deosebită va fi apreciată de către iubitorii de design minimalist dar și cei care apreciază confortul.

 

 

Format: 25x75 cm

Preț: Baza - 399 MDL/m2,  Decor - 439 MDLm2

 

2. COLECȚIA DE GRESIE ȘI FAIANȚĂ - ELIA

Colecția Elia este caracterizată prin plăci ceramice pline de tonuri de lumină și structuri delicate ce aduc prospețimea dimineților de primăvară. Colecția va fi bine percepută de către oameni care sunt conștienți de tendințele actuale dar și de cei care apreciază armonia, simplitatea și confortul de acasă. Colecția este disponibilă în culori neutră Bianco precum și în  nuanțe calde de Maro și Crema care imită desenul natural al lemnului. 

 

Format: 25x75 cm

Preț: Baza -  399 MDL/m2 , Decor - 439 MDLm2

 

3. COLECȚIA DE GRESIE ȘI FAIANȚĂ - MARGARITA

Colecția Margarita este definită de unamestec rafinat de stil clasic și modern, întruchipând estetica glamourului elegant.Plăcile ceramice de perete în format 32,5x97,7 cm sunt disponibile în paleta clasic de Bianco și Nero, precum și în versiunea calacatta, împodobit cu adevărat tipic pentru această marmura specială, ce se potrivesc perfect într-un apartament de lux sau vilă elegantă din Marea Mediterană. Completează această colecție decorurile originale și structurile geometrice subtile, precum și mozaicuri de sticlă în formă de hexagon. 

 

 

Format: 32,5x97,5 cm

Preț: Baza - 579MDL/m2, Decor - 599 MDL/m2

 

4. COLECȚIA DE GRESIE ȘI FAIANȚĂ - PANDORA

Colecția Pandora este inspirată de dinamica aerului și de mișcarea în spațiu. Faianța mată de perete în format 25x75 cm, este caracterizată prin nuanțe neutre de Grafit și Bianco. Colecția dispune de două tipuri de decoruri, una inspirată de textura inelelor din lemn și o structură efemeră care aminteste ușor șireturile pantofilor de balet. Datorită decorului subtil, colecția Pandora se potrivește perfect în interioare atât moderne, clasice cât și vintage.

 

Format: 25x75 cm

Preț: Baza - 399 MDL/m2, Decor - 439 MDL/m2

 

5. COLECȚIA DE GRESIE ȘI FAIANȚĂ - TEQUILA

Colecția Tequila oferă o nuanță caldă de minimalism camerei de baie. Faianța mată de perete în format 32,5x97,7 cm este disponibilă în nuanțe neutre de bej și gri. Caracterul modern al colecției este subliniat de decoruri cu structuri orizontale. Canturile convexe delicate oferă un efect spațial interesant, care poate fi îmbunătățită și mai mult prin iluminare corespunzătoare. Structura orizontală a liniilor extinde optic pereții camerei de baie, astfel încât camera pare mai spațioasă. 

 

 

Format: 32,5x97,5 cm

Preț: Baza - 576MDL/m2, Decor - 599MDL/m2

 

Vino la Paradyz Showroom și convinge-te de designul inedit și modern al acestor colecții iar consultanții noștri îți vor crea un design 3D gratuit pentru camera de baie la procurarea gresiei și faianței.

 

PARADYZ SHOWROOM
Republica Moldova, mun. Chișinău
str. Alexandru cel Bun 98 
tel.: 022 785 785
Ţi-a plăcut articolul? Distribuie-l prietenilor tăi!