+373 22 785 785

Cevisama 2017 – expoziție internațională de gresie și faianță

22.02.2017

În perioada 20-24 februarie în orașul Valencia din Spania are loc expoziția internațională de gresie și faianță cât și a meterialelor de finisaj CEVISAMA 2017. La acest eveniment, producătorii de plăci ceramice cu renume internațional își expun cele mai noi colecții de gresie și faianță, dictând astfel tendințele în materie de design pentru anul acesta.

 

 

 

 

Cevisama 2017 în cifre:

  • Peste 700 de branduri expuse
  • Expoziția cuprinde aproximativ 110 000 de metri pătrați
  • Peste 70 000 de vizitatori din întreaga lume
  • Peste 100 de mass media prezente la eveniment

 

 

 

 

Cevisama 2017 - platformă de reuniune

Cevisama 2017 este un loc unde se adună persoane interesate de design interior și nu numai: producători de gresie și faianță, dezvoltatori de proiecte (companii de construcții), designeri, arhitecți cât și simpli cumpărători.

 

 

 

 

 

Cevisama 2017 - platformă de promovare

Pentru producătorii de plăci ceramice - Cevisama 2017 este cea mai bună platformă pentru a-și îmbunătăți imaginea brandului dar și de a-și arăta noile creații întregii lumi. Prezența mass mediei face văzut și auzit acest grandios eveniment la nivel global. Astfel, tendințele de design interior sunt setate și recunoscute peste tot.

 

 

 

 

Branduri de gresie și faianță

Printre brandurile expuse în cadrul acestui eveniment putem menționa: Mainzu, APE, Baldocer, Vives, Peronda, Atlantictiles, Fanal etc. Colecțiile noi de gresie și faianță a acestor branduri vor putea fi procurate în Moldova la Paradyz Showroom.

 

Paradyz Showroom - gresie și faianță pentru o viață!

Ţi-a plăcut articolul? Distribuie-l prietenilor tăi!