+373 22 785 785

Colecția ELANDO un simbol de excelență în design la nivel mondial

14.02.2017

Brandul Paradyz Ceramika a primit anul acesta prestigiosul premiu IF DESIGN AWARDS 2017 pentru colecția ELANDO care poate fi considerată un simbol de excelență în design la nivel mondial.

 

If Design Awards - concurs internațional de design existent de  peste 60 de ani. Este unul dintre cele mai importante premii internaționale care în fiecare an atrage mai mult de 2000 de participanți din 30 de țări diferite. Logo IF DESIGN AWARDS deste un marcaj care indică un semn de calitate, recunoscut și apreciat în întreaga lume. Astfel, produsele marcate cu acest logo sunt considerate etalon la nivel de design și captează atenția tuturor.

 

 

Colecția de gresie și faianță ELANDO a brandului Paradyz Ceramika a fost apreciată de majoritatea celor prezenți în juriu pentru designul său deosebit. Este o colecție în stil contemporan pentru baie sau bucătărie, concepută pentru un design minimalist, bazată pe culori naturale și luminoase.

 

 

Partea specială a colecției este structura decorativă care creează un efect de valuri delicate. Având o iluminare adecvată în camera de baie această colecție arată extrem de artistic și creează un spațiu deosebit și elegant.

 

 

Formatul plăcilor ceramice este 25 cm x 75 cm.

 

 

Colecția ELANDO poate fi procurată la Paradyz Showroom.

 

Republica Moldova, mun. Chișinău
str. Alexandru cel Bun 98 
tel.: 022 785 785

Ţi-a plăcut articolul? Distribuie-l prietenilor tăi!