+373 22 785 785

Cumpără gresie și faianță – contribuie la plantarea copacilor.

05.11.2015

Pentru a aduce un aport la menținerea mediului ambiant, în perioada 01.11.15 – 31.03.16, pentru fiecare 20 m2 de faianță ori gresie procurate la Paradyz Showroom plantăm câte un copac. Este o inițiativă care îndeamnă oamenii să trăiască ecofriendly, să creeze confortul în casa lor fără a afecta mediul care ne înconjoară. 

 

Acestea fiind spuse, Paradyz Showroom vine cu o soluție: o gamă largă de gresie și faianțăspaniolă, italiană de la renumiți producători europeni care cu siguranță se va potrivi oricărui spațiu, indiferent de stilul ales pentru interior. Pe lângă faptul că produsele noastre sunt eco, poți găsi gresie și faianță cu cele mai interesante și moderne texturi, imprimeuri și mozaic. 

 

Noile tendințe îți propun să optezi pentru culorile calde, deschise, ori pentru imprimeuri cu model geometric. 

 

Dacă ești pasionat de textura lemnului, mereu o poți alege, aceasta este reprezentată pe numeroase modele de gresie ori faianță. Mai mult decît atît este un trend care nu-și pierde din popularitate, te apropie de natură și oferă încăperii sentimentul de căldură și confort, putând fi combinată cu ușurință cu diverse materiale, decoruri și culori.

 

Avantajele gresiei și faianței cu textură de lemn, ar fi:

  • imitație lemn 100%, totodată poți găsi modele cu efecte vintage;
  • ușor de îngrijit;
  • rezistentă la umiditate;
  • în cazul spațiilor care presupun un flux mare de oameni zilnic, cum ar fi: oficii, hoteluri, restaurante, cu siguranță este mai rezistentă și are o durată lungă de viață spre deosebire de o oarecare pardoseală;

 

Așadar, echipa Paradyz Showroom vă propune diverse produse de cea mai înaltă calitate, gresie și faianță cu modele stilate, foarte potrivite pentru încăperile restaurantelor, hotelelor, saloanelor, galeriilor, birourilor, dar și pentru apartamente moderne. 

 

Nu uita că până la sfârșitul lunii martie 2016, prin faptul că procuri gresie ori faianță, de la 20 m2, vei contribui la plantarea câtorva pomi.  

 

Gândește ecofriendly, trăiește ecofriendly!

Ţi-a plăcut articolul? Distribuie-l prietenilor tăi!