+373 22 785 785

Proiect social – donație pentru organizația nonguvernamentală “SOS Autism” Moldova

20.12.2016

În fiecare an noi, echipa Paradyz Showroom, în preajma sărbătorilor de iarnă, încercăm să ne implicăm în susținerea unui proiect social. Anul acesta am fost sensibilizați de postarea jurnalistei Stela Dănilă, în care aceasta a solicitat ajutor pentru modernizarea unei camere de baie pentru un centru de copii și anume “SOS Autism” Moldova.

 

Mai jos puteți vedea mesajul propriu zis dar și pozele cu starea deplorabilă a băii:

 

Dragi prieteni, Acum o lună vă rugam să acordaţi câte un vot în cadrul unui concurs de proiecte finanţat de PNUD. Vestea bună este că am reuşit să obţinem un grant de 30.000 de lei, iar meşterii s-au apucat deja de lucru la Centrul „SOS AUTISM” . Vestea mai puţin bună este că mai avem nevoie de aproximativ 40.000 de lei ca să o scoatem în capăt. Nu e puţin, dar mână de la mână putem face nişte copii fericiţi. Nici măcar nu e vorba de jucării sau bomboane, pe care le aşteaptă orice micuţ de Crăciun, e vorba de o baie funcţională la care trebuie să aibă acces fiecare copil!

 

La Centrul „SOS AUTISM” din Chişinău fac terapie 45 de copii care suferă de autism. Clădirea, un fost internat, este una veche, pentru care părinţii achită lunar chirie, plus nişte facturi uriaşe (iarna, câte 1000 de euro pe căldură!). Nu mai vorbesc de terapia costisitoare şi întreţinerea copiilor.

 

Îndrăznesc, ca de fiecare dată, să sper la ajutorul vostru. Fiecare contribuţie este importantă. Pentru transparenţă, am şi un deviz de cheltuieli întocmit de firma care se ocupă de reparaţie, oameni care mereu s-au implicat în acţiunile de caritate pe care le-am organizat şi în care am mare încredere.

 

Cine vrea să mă ajute ca şi în acest an să fim alături de aceşti copii mununaţi, puteţi să mă contactaţi şi convenim cu detaliile. La fel, o să vă fiu recunoscătoare dacă o să daţi un share.

 

Vă mulţumesc!

 

 

 

 

Nu am putut să rămânem indiferenți față de această situație, mai ales că ajutorul necesar era din domeniul nostru și anume livrarea gresiei și faianței pentru amenajarea unei camere de baie care să corespundă normelor sanitare dar și estetice pentru acești minunați copii.

 

Pentru acest proiect am donat volumul necesar de materiale pentru placarea pereților și pardoselii și anume: 100 m2 de gresie și faianță, 23 saci cu adeziv, chit pentru finisarea rosturilor.

 

Mai jos puteți vedea rezultatul final:

 

 

 

 

*Au rămas lucrările de separare a WC cu perete și uși din PVC.

 

 

Despre “SOS Autism” Moldova:

Organizație neguvernamentală de protecție a copiilor cu autism și a familiilor acestora. Misiunea noastră este de a ajuta familiile cu copii cu autism. Oferim servicii de terapie comportamentală, terapie ocupațională. De asemenea, organizăm lecții de socializare pentru copii cu autism.

 

P.S. La proiect au contribuit și alte companii și organizații care au donat obiectele sanitare, uși, ferestre etc.

 

Paradyz Showroom – gresie și faianță pentru o viață!

Ţi-a plăcut articolul? Distribuie-l prietenilor tăi!