+373 22 785 785

Expoziția Cersaie 2017 - dictează cele mai recente tendințe la nivel de design interior

12.10.2017

În perioada 25- 29 septembrie în orașul Bologna, Italia, a avut loc cea de-a 35-a ediție a expoziției internaționale CERSAIE 2017, dedicată ultimelor trenduri în materie de gresie și faianță și amenajare a locuințelor (camera de baie, living, bucătărie, dormitor, terase etc.).

 

Expoziția de anul acesta a constituit un punct de întâlnire pentru cele mai inovatoare branduri din întreaga lume. Branduri renumite precum VIVES, PERONDA, APE, ATLANTIC TILES, PARADYZ CERAMIKA, FANAL, CISA/RICCHETTI au dezvăluit cele mai noi colecții de gresie și faianță. Acestea inspiră o lume întreagă spre a crea designuri de interior originale și extravagante.

 

 

Noi, Echipa Paradyz Showroom, am fost prezenți la acest eveniment grandios pentru a ne inspira și a aduce cât mai curând posibil noile idei și colecții de gresie și faianță.

 

Mai jos veți găsi câteva idei originale expuse în cadrul expoziției de către brandurile pe care le reprezentăm în Republica Moldova.

 

Vives

Brandul VIVES s-a remarcat prin colecții de gresie și faianță ce imită piatra naturală, înspirate de un decor urban și contemporan. Acestea au atras privirile vizitatorilor expoziției și au provocat reacții foarte pozitive în rândul publicului.

 

Peronda

Bandul Peronda a captat atenția vizitatorilor prin colecții de gresie și faianță în format mic 20x20cm, 15x 30 în nuanțe pastelate pentru brâuri de bucătărie cât și în format mare 50х100cm, 60х120cm,75х150cm ce imită excepțional structura naturală a pietrei.

 

Paradyz Ceramika

Brandul Paradyz Ceramika s-a evidențiat prin concepte originale de plăci ceramice ce vă permit să vă scufundați într-o atmosferă plăcută în stil urban. În același timp au prezentat și colecții unice inspirate de structura lemnunui natural și a formelor geometrice.

 

Atlantic Tiles

Brandul Atlantic Tiles a expus mai multe colecții inspirate de starea pură a cimentului în stil contemporan.

 

APE

Brandul APE s-a deosebit prin colecții de plăci ceramice concepute din natură, cu un design deosebit și incomparabil. O alternativă a imitației marmurei naturale este propusă imitația pieilor animalelor sălbatice. De asemenea, au fost prezentate idei noi de utilizare a imitației structurii materialelor textile și a verigilor neordinare ale lemnului natural. 

 

"Anul acesta s-au remarcat cel mai mult colecțiile de gresie și faianță în nuanțe de gri cât și decorurile cu tematica tropicală. De asemenea, putem evidenția tendințe noi de format ale plăcilor ceramice și anume mărimile 33х100cm și 29,8х89,8cm care la sigur vor fi în mare căutare și în Republica Moldova" - Gicu Jereghi, director Paradyz Showroom.

 

Vă așteptăm cu mare drag la Paradyz Showroom pentru inspirație și idei noi de design interior, pe adresa mun. Chișinău, str. Alexandru cel Bun 98.

 

 

Ţi-a plăcut articolul? Distribuie-l prietenilor tăi!