+373 22 785 785

Paradyz Showroom – 6 Motive de ce ar trebui sa cumparati Gresie si fainta de la noi ®

15.09.2016

Gresia si faianța de calitate este o artă în ce privește designul interior. Pe lîngă valoarea ei estetică reprezintă un grad ridicat de stabilitate în condițiile interacțiunilor mecanice ridicate și umiditate. Paradyż Showroom propune colecții interesante moderne de placi ceramice de înaltă calitate, de la cei mai importanti producatori.

 

Colectiile prezentate în showroom-ul nostru sunt in masura sa ofere exclusivitate interiorului, pot servi ca un decor minunat în apartamente și case, spații comerciale. Valoarea principală a producției noastre este calitatea, atât din punct de vedere practic cat și igienic, produsele propuse nu conțin substanțe toxice, alergeni nu sunt expuse riscului de organisme fungice, ceea ce face în condiții de siguranță, chiar și pentru persoanele cu alergii.

 

1. Un asortiment foarte larg și cele mai noi colecții

În showroom-ul nostru veți găsi o gamă largă de plăci ceramice și gresie de porțelan în intervalul de la ieftin la seria de lux. De la astfel de mărci de top ca: Peronda, Vives, APE, Paradyż Ceramika, Stroeher Atlantic Dale, Richetti, Cisa, Mainzu, Fanal, Italgraniti, Carmen, Venus, Belani, Tarkett

La noi aveți posibilitatea de a comanda gresie și faianță pentru podea, baie si bucatarie, gresie de fațadă, gresie clincher, parchet laminat si natural stratificat Tarkett. Producția prezentată este actualizată periodic cu noile versiuni ale colecțiilor recente. Colaborînd cu noi, aveți posibilitatea de a urmări îndeaproape noile tendințe din domeniul modei ceramice.

 

2. Calitate Impecabilă

Pe lînga caracteristicile tehnice impecabile și dizainul atragator,  produsele noastre sunt de înaltă calitate, care respectă standardele actuale europene stricte. Oferim atenției dumneavoastră o colecțiile de top sl renumiților producători din Italia, Spania, Polonia

 

3. Prețuri accesibile

Parteneriatului strâns cu anumiți producători, depozite proprii si sistema logistica de livrare - sunt factorii care ne permit sa va oferim cele mai atractive prețuri. Noi preferăm prețuri deschise de raft - prețul indicat pe produse oferă un confort pentru a compara seria și colecția selectată. Pentru clienții permanenți și în dependență de volum veți benificia de reduceri semnificative.

 

4. Atenție sporită fiecărui client

Fiecare colecție este însoțită de o descriere detaliată și poze de înaltă calitate. Pentru a vă ajuta să alegeți ideea de design, va recomandam să studiați exemplele de ambiente propuse pe sait. Filtrele din site permit selectarea în dependență de ton, categorie, tip, tara de origine, marime. Va asteptam cu mare drag la noi în showroom pentru a vă ajuta sa faceți alegerea, și să vedeți pe viu produsele la adresa mun. Chișinău str. Alexandru cel Bun 98 sau la  tel.: +373 22 785 785

 

5.Livrare gratuită rapidă

Noi livram produsele procurate de la depozitul propriu din Chișinău în decurs de 24 de ore, în raza municipiului precum și în alte regiuni ale țării. Dacă este necesar, consultantii nostri va vor ajuta să stabilească costul de livrare la destinația finală. Avem colectii exclusive pe care le putem aduce la comanda de la uzina de la 14 zile la 21 zile- cel mai rapida livrare posibila pentru Republica Moldova.

 

6. Designul interior gratuit.

În cazul în care doriți să creați un interior interesant si original, la noi în showroom avem designeri experimentați, ei vă vor ajuta să găsiți produsele dorite și crearea unui machet de design interior prealabil - gratuit!

 

PARADYZ SHOWROOM
Republica Moldova, mun. Chișinău
str. Alexandru cel Bun 98 
tel.: +373 79 818 820

 

Ţi-a plăcut articolul? Distribuie-l prietenilor tăi!