+373 22 785 785

Parchet german Tarkett - calitate excelentă și design unic

24.10.2017

Parchetul din lemn multistratificat Tarkett este realizat din mai multe straturi de lemn natural din arbori clasici precum este stejarul, frasinul cât și din arbori exotici , precum Kempa, Jatoba sau Mahon African.

 

În dependență de lemnul folosit, colecțiile de parchet german Tarkett diferă ca preț și au caracteristici diferite ce ține de rezistența la factori mecanici și durabilitate. Chiar și așa orice tip de parchet nu ați alege, acesta va avea o stabilitate excelentă și își va păstra aspectul estetic pentru o durată lungă de timp.

 

Parchetul stratificat Tarkett poate fi recondiționat de multe ori, iar durata sa de viață este foarte lungă, acesta poate fi șlefuit de până la cinci ori și are o garanție de 30 de ani.

 

 

Parketul Tarkett este ecologic, usor de curatat și întreținut.

 

Datorită structurii sale, dată de direcția perpendiculară a fibrelor suprapuse, este compatibil cu majoritatea spațiilor rezidențiale (poate fi montat în dormitor,living, hol, bucătărie).

 

Parchetul oferă căldură, confort și lux oricărei locuințe. Spre deosebire de parchetul masiv, cel stratificat este mult mai stabil dimensional din cauza felului în care este făcut (straturi suprapuse perpendicular). Poate fi montat direct pe planșeul de beton dacă acesta are umiditatea de maximum 4%.

 

De asemenea, acesta este compatibil cu podelele calde, cu condiția ca suprafața podelelor să nu depășească 27 grade și să fie montat pe adeziv.

 

Brandul Tarkett dispune de o gamă variată de colecții de parchet stratificat ce diferă ca preț și design și textură.

 

 

Prețul parchetului este dictat de mai mulți factori:

  • speciile de lemn folosite la fabricarea parchetului (lemn tradițional sau exotic)
  • textura (suprafața netedă sau structurată)
  • suprafața (lăcuită sau uleiată, lucioasă sau mată)
  • stratul superior al plăcii realizat din lamele mari pe toată suprafața sau realizat din câte 3 lamele așezate după un tipar anumit. (cele din urmă sunt cele mai ieftine)

 

Tipuri de parchet din lemn

În timpul procesului de producție, lemnul este sortat și clasificat cu scopul de a obține un parchet specific. Tarkett vă oferă mai multe opțiuni în ceea ce privește calitatea lemnului.

  • Select– un parchet rafinat
  • Premium – parchet din lemn uniform, cu puține variații
  • Nature – parchet care reflectă aspectul natural al lemnului
  • Rustic – parchet cu secțiuni din zonele mai noduroase ale copacului
  • Robust – nu are atât de multe noduri, însă acest parchet vine într-o gamă mult mai largă de culori

 

Brandul Tarkett folosește cele mai avansate tehnologii de producție pentru a realiza un parchet din lemn unic pentru orice gust și design interior (rustic, modern, contemporan, tradițional).

 

La Paradyz Showroom veți găsi modele inedite de parchet stratificat Tarkett la cele mai bune prețuri.

 

PARADYZ SHOWROOM
Republica Moldova, mun. Chișinău
str. Alexandru cel Bun 98 
tel: (022) 785 785
Ţi-a plăcut articolul? Distribuie-l prietenilor tăi!