+373 22 785 785

Reduceri de iarnă la gresie și faianță - până la 20%

01.12.2019

Cauți gresie și faiață pentru camera de baie, bucătărie sau camera de zi? La Paradyz Showroom avem reduceri de iarnă la colecții de gresie și faianță de calitate de la renumiți producători europeni. Doar până la 15 ianuarie 2019 avem reduceri de 10-20% la branduri precum Ceramika Paradyz, Vives, Peronda, APE, Cifre, Fanal, Baldocer, Mainzu, Stroher cât și la laminat de producție germană Tarkett.

 

Vezi mai jos doar câteva colecții la reducere:

 

Gresie și faianță poloneză:REDUCERE - 15%

 

 

 

 

 

Ceramika Paradyz - producător de gresie și faianță pentru camera de baie, bucătărie, living, hol, terasă, fațadă. Brandul Paradyz Ceramika este renumit prin colecții diverse de plăci ceramice ce corespund ultimelor tendințe la nivel de design interior.

 

Gresie și faianță spaniolă:REDUCERE - 20%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brandurile spaniole de gresie și faianță precum Vives, APE, Cifre, Fanal, Peronda, Baldocer, Mainzu sunt unele din cele mai căutate colecții la nivel mondial. Anume aceste branduri setează trendurile la nivel de design interior în fiecare an. Colecții de gresie și faianță de înaltă calitate ce redau cu fidelitate aspectul natural de piatră, marmură sau lemn.

 

Parchet laminat german Tarkett: REDUCERE - 12%

 

 

Parchetul german Tarkett poate fi montat în holuri, living, bucătărie, dormitor. Acesta asigură căldura și comfortul vizual pentru o perioadă îndelungată. La sigur este opțiunea ideală a pardoselilor din casa Dvs.

 

Clinker german Ströher:REDUCERE – 20 %

 

 

 

Klinker german - solutie optimă pentru fațade, placare scari, terase, garduri etc. Klinker-ul este un material rezistent la factori externi, rezistent la îngheț (are un indicator de 0,5% de absorbție a apei),  cu o durată de viață de minim 90 de ani.

 

Pentru marfa “în stoc” – reducere individuală la fiecare produs (-7%, -12%, -15%, -20%)

 

Paradyz Showroom -  gresie și faianță pentru o viață!

Sună acum: 022  785 785
Ţi-a plăcut articolul? Distribuie-l prietenilor tăi!