+373 22 785 785

Wow! Reduceri la gresie și faianță Spaniolă, Italiană, Poloneză

20.12.2018

Cauți gresie și faiață pentru camera de baie, bucătărie sau camera de zi? La Paradyz Showroom avem reduceri de iarnă la colecții de gresie și faianță de calitate de la renumiți producători europeni. Doar până la 15 ianuarie 2019 avem reduceri de 10-20% la branduri precum Ceramika Paradyz, Cisa, Peronda, APE, Cifre, Fanal cât și la laminat de producție germană Tarkett.

 

Vezi mai jos doar câteva colecții la reducere:

 

Gresie și faianță poloneză: REDUCERE - 15%

Ceramika Paradyz - producător de gresie și faianță pentru camera de baie, bucătărie, living, hol, terasă, fațadă. Brandul Paradyz Ceramika este renumit prin colecții diverse de plăci ceramice ce corespund ultimelor tendințe la nivel de design interior.

 

 

 

 

 

 

Gresie și faianță spaniolă: REDUCERE - 20%

Brandurile spaniole de gresie și faianță precum APE, Cifre, Fanal, Peronda sunt unele din cele mai căutate colecții la nivel mondial. Anume aceste branduri setează trendurile la nivel de design interior în fiecare an. Colecții de gresie și faianță de înaltă calitate ce redau cu fidelitate aspectul natural de piatră, marmură sau lemn.

 

 

 

 

 

Gresie și faianță italiană: REDUCERE - 20%

Colecțiile de gresie și faianță a brandului italian Cisa sunt remarcate prin finețea și calitatea deosebită a plăcilor ceramice, produse din pasta albă realizate printr-o tecnologie de cel mai inalt nivel.

 

 

Parchet și laminat german Tarkett: REDUCERE - 12%

Parchetul german Tarkett poate fi montat în holuri, living, bucătărie, dormitor. Acesta asigură căldura și comfortul vizual pentru o perioadă îndelungată. La sigur este opțiunea ideală a pardoselilor din casa Dvs.

 

 

 

 

Pentru marfa “în stoc” – reducere individuală la fiecare produs (-7%, -12%, -15%, -20%)

 

Paradyz Showroom -  gresie și faianță pentru o viață!

Ţi-a plăcut articolul? Distribuie-l prietenilor tăi!