+373 78 25 25 25

Oferim design interior gratuit pentru baia sau bucătăria ta la procurarea gresiei și faianței de la Paradyz Showroom. Vino la noi, pe adresa R. Moldova, mun. Chișinău, str. Alexandru cel bun 98 iar noi îți vom îndeplini visul. Designerii noștri au o experiență vastă în domeniu și te vor ajuta să găsești soluția potrivită pentru casa Ta. Designul interior este o ramura a arhitecturii și presupune în sine amenajarea spaților de interior (case, apartamente, oficii) conform datelor ergonomice, și stilistice. Designul de interior se bazează pe următoarele principi: echilibru, accent, contrast, ritm, dimensiuni echilibrate, unitatea spațiului. 

Paradyz Showroom a creat peste 2500 de design-uri de interior pentru clienții săi unde a folosit colecții de gresie și faianță de calitate de la renumiți producători europeni. Specialiștii noștri vă vor ajuta să realizați cele mai inedite idei de design astfel încât rezultatul final să vă bucure pe Dvs și cei dragi. Noi credem că fiecare design de interior trebuie să se bazeze pe funcționalitatea, practicitate și estetică. 

STILURI DE DESIGN INTERIOR


Design Interior – Stil Minimalist - simplifică spatiile de locuit pentru a descoperi calitatea esențială a clădirilor și a transmite simplitate în atitudinea față de viață. 
Design Interior – Stil Art Deco- suprafețele în stil Art Deco sunt, în general elegante și curate, lipsite de orice textura, în scopul de a contrasta obiectele și mobilirul mai decorativ.
Design Interior – Stil Contemporan - interioarele contemporane sunt confortabile și primitoare, fără a fi aglomerate și întunecate.
Design Interior – Stil Modern – dacă vă plac spațiile ordonate, raționalizate, elegante și deschise, cu accent pe liniile unghiulare și lipsa de ornamentatie. 
Design Interior – Stil clasic – designul interior clasic se bazează pe ordine, simetrie și echilibru. Coloanele sunt o caracteristică a acestui stil, cu trimitere la arhitectura greceasca și romana.
Design Interior – Stil Rococo - de design interior este viu colorat și imbogatit cu ornamente complexe. Este inspirat de curbele naturale ale copacilor, scoicilor, norilor și florilor.
Design Interior – Stil Urban – interioarele urbane sunt dotate cu materiale netradiționale, inclusiv de multe ori obiecte care sunt folosite mai mult în mod tradițional într-un sens industrial. 
Design Interior – Stil Asiatic – este influențat de cultura chineză și japoneză. Dacă doresti un stil de interior care promovează liniștea, această abordare orientala poate fi una pentru tine. 
Design Interior – Stil Rustic – cu un design de interior ce subliniază elemente nerafinate, naturale, care creaza un ambient comfortabil. 
Design Interior – Stil Retro –  este un amestec eclectic de stiluri vechi și noi forme, cu materiale vechi și finisaje. Obiecte clasice sunt des utilizate. Poate fi insa dificil de recunoscut.
Design Interior – Stil Toscan – design interior toscan evocă câmpurile și viile din Italia mangaiate de soare. Este un vechi dar cald si armonios stil de amenajare.
Design Interior – Stil Suedez – este caracterizat de un aspect luminat, aerisit și elegant. Acest stil subliniaza o atmosferă elegantă și luminoasa, in culori deschise.
Design Interior – Stil Tradițional – decorarea unei case tradiționale – frecvent asociate cu generațiile mai în vârstă – a fost actualizat cu un aspect pe care familiile tinere il pot îmbrățișa.
Design Interior – Stil Zen –  designul zen se inspira din interioarele japoneze, combinat cu cel minimalist provenit din vechile traditii. Conceptul ofera un spatiu linistit, cu putine decoruri si  obiectele.