+373 78 25 25 25

Despre Paradyz Showroom

 

OBIECTIVE


1. Numărul 1 în vânzări gresie și faianță din Chișinău, Moldova
2. Conlucrare cu design-eri și arhitecți
3. Conlucrare cu cele mai cotate fabrici de gresie și faianță din lume

 

 

MISIUNE

 

Vrem ca fiecare persoană să își poată amenaja o locuință confortabilă, din acest motiv oferim produse din gresie și faianță de cea mai bună calitate la prețuri rezonabile. Ne dorim să fim recunoscuţi ca un partener de încredere, un partener care livrează servicii profesionale în mod eficient care salvează timp și bani pe de o parte dar și oferă cele mai bune soluții în materie de gresie și faianță dar și design interior.

 
 

VIZIUNE

 

Viziunea Paradyz Showroom este de a deveni prima alegere a familiilor clienţilor noştri pentru a își amenja o locuință confortabilă – oferindu-le sfaturi, produse (gresie, faianță, laminat, parchet laminat) dar și soluții de design interior astfel încât să fie peste așteptările lor. În acelaşi timp, dorim să fim prima alegere a partenerilor noştri - designeri, arhitecți, birouri de design interior, companii de construcţii - oferindu-le în mod eficient, cu ajutorul unor preţuri competitive, sprijinul operaţional şi logistic de care au nevoie în procurarea gresiei și faianței pentru a satisface cerinţele propriilor clienţi.

 
 

VALORI

 
  • Profesionalism- o atitudine responsabilă, eficientă, construită pe dezideratul încrederii faţă de toţi clienţii şi colaboratorii companiei.
  • Orientare către client - găsirea celor mai bune soluţii pentru nevoile clienţilor noştri. Consiliere profesionistă adresată oricărui client care doreşte să beneficieze de produsele noastre.
  • Eficienţă - Promovarea unei atitudini corecte faţă de clienţii Paradyz Showroom – fiindu-le oferite informaţii relevante care să ajute în luarea deciziilor şi fiindu-le respectate timpul şi preferinţele personale.
  • Pro-activitate -abilitatea de implicare a fiecărui angajat în parte dar și a efortului întregii echipe în dezvoltarea companiei astfel încât să fie creată o atmosfera caldă, familiară pentru fiecare client care vizitează Paradyz Showroom.
  • Spirit de echipă - Angajaţii noştri contribuie la valoare companiei şi participă în mod esenţial la succesul acesteia, fiind împreună responsabili pentru îndeplinirea misiunii noastre. Recunoaştem calitatea, motivarea şi performanţa ca factori principali în atingerea succesului. Totodata, principalele valori aflate la baza îndeplinirii activităţii noastre profesionale sunt integritatea, flexibilitatea, obiectivitatea, competenţa profesională, confidenţialitatea, transparenţa, dinamismul şi inovaţia. Succesul nostru este rezultatul implicării tuturor membrilor companiei Paradyz Showroom. Toți pentru unul și unul pentru toți!
 
 

ISTORIC

 

 

Paradyz Showroom a fost fondat la data de 1 martie 2014 de către mine, Gheorghe Jereghi. Ideea acestui „paradis” cu materiale de construcţie m-a urmărit de mai mulţi ani. Odată, făcând reparaţie în apartamentul meu și căutând materiale de contrucţie, m-am confruntat, la fel ca majoritatea moldovenilor, cu problema că nu există ceea ce îmi doream, și anume - diverisitate și originalitate. Așa că m-am dus în străinătate ca să-mi procur materiale de acolo. În fiecare ţară în care am fost, am văzut cel puţin un showroom de materiale de construcţie specializat, numai noi nu aveam așa ceva. Și uite așa mi-a venit ideea să creez brandul Paradyz Showroom, pornind de la necesităţile personale și de la principiul „tratează-i pe cei din jurul tău ca pe tine însuţi”.

 

Showroomul este creat după un model german, al cărui concept a fost ajustat în funcţie de necesităţile clienţilor din Republica Moldova.

 PARADYZ SHOWROOM
Republica Moldova, mun. Chișinău
str. Alexandru cel Bun 98 
tel.: +373 22 785 785