Am redeschis usile intr-un format nou

Am redeschis usile intr-un format nou

Dupa 6 luni de munca asidua am imbracat o haina noua in rezultatul rebranding-ului si restyling-ului realizat recent.

Iar pentru ca transformarea Paradyz sa fie memorabila, a fost organizat cu acest prilej un eveniment de lansare oficiala a noului brand, pe parcursul a trei zile consecutive. La eveniment au fost prezenti invitati cu renume de la noi din tara, dar si de peste hotare, reprezentanti ai renumitelor branduri de gresie si faianta din Spania, Polonia si Turcia, peste 150 designeri de interior si arhitectori din Republica Moldova, astfel fiind prezentate cele mai noi colectii recent expuse la Cersaie din Bologna.

PERONDA, PARADYZ CERAMIKA, APE GRUPO... sunt doar cateva branduri cu renume mondial ale caror produse le gasesti la noi in Shoowroom. Cea mai calitativa gresie si faianta pentru cel mai rafinat si stilat gust, sunt gazduite intr-un singur loc, in inima Chisinaului, la Paradyz Showroom. Atu-ul forte e ca toate acestea sunt la un pret rezonabil cu posibilitatea de a le procura de pe stoc sau livrate la comanda in cele mai mici termene, alegand din peste 4000 de modele.

Vrem ca fiecare persoana sa-si poata amenaja o locuinta confortabila, din acest motiv oferim produse de cea mai buna calitate, la preturi rezonabile iar managerii nostril oricand sunt gata sa va ajute in alegerea corecta si rezonabila. Ne dorim sa fim recunoscuti ca un partener de incredere, un partener care presteaza servicii profesionale in mod eficient, care salveaza timp si bani pe de o parte, dar si ofera cele mai bune solutii in materie de gresie si faianta, dar si design interior.

Un accent deosebit l-am pus pe lansarea site-ului si crearea unei platforme comode de navigare, atat pentru clientii finali, cat si pentru partenerii nostri. Accesibilitate la colectii, segmentare maxim desfasurata, design minimalist si nu in ultimul rand varietate enorma de colectii, texturi si forme ale placilor ceramice.

Astfel, pentru cei care nu stiu cum sa-si amenajeze locuinta si cum sa faca alegerea corecta de gresie si faianta, dar si combinatia perfecta, achizitiile la Paradyz Showroom sunt cel mai bun remediu de a economisi timp si bani, deoarece aici beneficiezi de design gratuit, iar cumparatura iti este livrata gratuit pana acasa.

Viziteaza Paradyz Showroom pe strada Alexandru cel Bun, 98 in Chisinau sau online pe www.paradyz.md