"Paradisul" lui Gicu Jereghi - 3 ani de la fondare

"Paradisul" lui Gicu Jereghi - 3 ani de la fondare

Brandul Paradyz Showroom a împlinit 3 ani de activitate pe piața din Republica Moldova. În acest timp a reușit să ajungă o companie de top pe un segment al materialelor de construcție și anume a gresiei și faianței.

 

Care au fost motivele și cum a fost construit acest brand vom afla direct de la fondatorul companiei – Gicu Jereghi.

 

Care este misiunea companiei?

Vrem ca fiecare persoană să își poată amenaja o locuință confortabilă, din acest motiv oferim articole din gresie și faianță de cea mai bună calitate la prețuri rezonabile. Ne dorim să fim recunoscuţi ca un partener de încredere, un partener care livrează servicii profesionale în mod eficient care salvează timp și bani pe de o parte dar și oferă cele mai bune soluții în materie de gresie și faianță dar și design interior.

Care este viziunea companiei?

Viziunea Paradyz Showroom este de a deveni prima alegere a familiilor clienţilor noştri pentru a-și amenaja o locuință confortabilă – oferindu-le produse de gresie, faianță, klinker, laminat, parchet stratificat de calitate dar și soluții de design interior astfel încât să fie peste așteptările lor. În acelaşi timp, dorim să fim prima alegere a partenerilor noştri - designeri, arhitecți, birouri de design interior, companii de construcţii - oferindu-le în mod eficient, cu ajutorul unor preţuri competitive, sprijinul operaţional şi logistic de care au nevoie în procurarea gresiei și faianței pentru a satisface cerinţele propriilor clienţi.

 

Care sunt valorile companiei?

Valorile companii se bazează pe profesionalism, atenție orientată către fiecare client, eficiență, proactivitate și spirit de echipă. Astfel, fiecare angajat contribuie la valoarea companiei, dedicându-se 100%  în oferirea celor mai bune soluții pentru fiecare client încât acesta să facă o alegere rapidă și corectă la procurarea gresiei și faianței.

Care sunt obiectivele companiei Paradyz Showroom?

Obiectivul nostru de bază este să devenim numărul 1 în vânzări de gresie și faianță de calitate din Chișinău, Moldova. Acest fapt este posibil prin conlucrarea eficientă cu cele mai cotate fabrici din europa (Italia, Spania, Germania, Polonia) astfel încât să avem expuse cele mai noi colecții de gresie și faianță la nivel de format, mărimi, culori, texturi, tehnologii de producere. De asemenea, prin conlucrarea cu design-eri și arhitecți cu renume din Moldova, astfel încât să realizăm cele mai moderne proiecte de design interior.

 

Care sunt predicțiile pentru următorii ani în domeniul gresiei și faianței?

Domeniul gresiei și faianței este unul foarte vast și diferă foarte mult de la o regiune la alta. Producătorii de gresie și faianță din Italia și Spania sunt cei care dictează tendințele. Anume din acest modiv este foarte greu să facem anumite predicții. Ce ține de piața locală, de Republica Moldova, la moment sunt actuale atât formatele mici cât și cele mari, texturile de marmură naturală cât și imprimeurile în stil patchwork. Totul depinde de individualismul și preferințele de design interior al fiecărui client.

Care sunt cele 3 componente de bază pentru un business de success?

Pe lângă cunoștințe foarte bune în domeniu și o echipă puternică e nevoie de inovație, eficiență și accesibilitate. Toate aceste criterii ne ajută să mergem sigur spre a atinge obiectivele setate.

 

Dacă ai lua totul de la început, ce ai schimba?

Sistematizarea proceselor de lucru pe departamente, cu accent prioritar a departamentului de marketing.

Scurt istoric

Brandul Paradyz Showroom a fost fondat la data de 1 martie 2014 de către Gicu Jereghi.

 

"Ideea creării unui „paradis” cu materiale de construcţie a apărut cu mai mulţi ani în urmă când acesta făcând reparaţie în apartamentul său și căutând materiale de contrucţie, s-a confruntat cu problema că nu exista la acel moment ceea ce își dorea, și anume - diverisitate și originalitate. Plecând peste hotare în căutarea materialelor mai exclusive a observat că peste tot sunt prezente showroom-uri specializate de materiale de construcţie und pot fi găsite lucruri originale, stilate astfel încât să poți să îți amenjezi o locuință confortabilă și deosebită.

 

Această idee a fost transpusă prin crearea brandului Paradyz Showroom unde sunt expuse peste 2000 de colecții de gresie și faianță de calitate de la diferiți producători europeni. Colecții inedite care corespund diferitor stiluri de design interior și care nu mai pot fi găsite în altă parte în Moldova."

 

Paradyz Showroom – gresie și faianță pentru o viață!